Voorwaarden

Interesse
Heeft u interesse in één of meerdere kunstvoorwerpen dan vragen wij u ons daarvan in kennis te stellen via het contactformulier. Stel ons gerust uw vragen en op uw verzoek kunnen we extra foto’s toesturen van het voorwerp. 

 

Optie
U kunt vrijblijvend een optie nemen op één of meer voorwerpen. Maak via het contactformulier uw wensen aan ons kenbaar. Wij nemen contact met u op en bespreken graag met u de mogelijkheden. De duur van de reservering wordt in onderling overleg geregeld. Een reservering blijft in ieder geval twee weken geldig.

 

Ontvangst van uw aankoop
De door u gewenste kunstvoorwerpen worden aan u geleverd nadat de betaling heeft plaatsgevonden. Voor grotere stukken (zoals bijvoorbeeld meubels) vragen wij u zelf het transport te regelen. De afhaallocatie hiervoor bevindt zich in het noorden van het land. De kleinere stukken kunnen zowel in het noorden als in het westen van het land worden opgehaald.

 


Gezien de kwetsbaarheid van de meeste voorwerpen, sturen wij u deze liever niet per post toe. Mocht u er toch op staan het gekochte per post te willen ontvangen, dan ligt de verantwoordelijkheid hiervoor geheel bij u.

 

Wij garanderen u dat we met zorg en aandacht uw pakket zullen samenstellen en naar u zullen toesturen. Verzending vindt plaats via PostNL (voor pakketten t/m 10 kg zijn de kosten € 7,95 en voor pakketten t/m 23 kg € 14,90 binnen Nederland). Houdt u er dus rekening mee dat de verzend- en verpakkingskosten bij u in rekening worden gebracht. Na betaling kan het 1 tot 3 werkdagen duren voordat we tot verzending over kunnen gaan. 

 

Tenslotte
Wij hebben een speciale binding met elk stuk uit ons aanbod. U kunt er dan ook van overtuigd zijn dat alle kunstvoorwerpen met veel toewijding worden behandeld en dat u van ons betrouwbare informatie over het door u gewenste voorwerp krijgt.